Diensten · Multilingual Twitter Service

Als uw bedrijf of zijn producten en diensten gericht zijn op een internationaal publiek, dan is de kans groot dat uw potentiële buitenlandse klanten ook eens op uw website belanden en daar naar actuele informatie zoeken over wat u te bieden heeft. Naast de traditionele website is twitter inmiddels uitgegroeid tot hét medium om als bedrijf snel en eenvoudig interessante meldingen openbaar te maken. Trouwe twitter-followers van uw onderneming zijn als eerste op de hoogte van uw nieuws en kunnen profiteren van speciale kortingen of acties exclusief voor deze groep. Door regelmatige tweets blijven mensen geïnteresseerd en – nog beter – vertellen het aan anderen door.

Hier komen wij in het spel.

U wilt o.a. klanten trekken en behouden die afkomstig zijn uit andere Europese landen, maar bent niet zeker genoeg in hun taal? U heeft een oogje laten vallen op de ontzettend veelvuldige mogelijkheden, die Twitter u als ondernemer biedt, om uw klanten in heel Europa maar ook wereldwijd regelmatig met aanbiedingen en informatie gratis te kontakteren?

Dan is flowlingo uw team! Wij verzorgen graag al uw Duits- of Engelstalige tweets door uw messages te vertalen.
U hoeft hen dan alleen nog te plaatsen per 'copy en paste'. Het kan niet eenvoudiger!

De betaalwijze is makkelijk: Enkel of per bundel.

Een kwaliteitsvertaling van een enkele tweet buiten een bundel krijgt u al voor 2,45 € ex BTW. Het gaat daarbij om een éénmalige boeking voor de vertaling van één enkele tweet met geen verplichtingen verdere tweets te betalen. Eigenlijk net zo als of u in de supermarkt een enkel product koopt en naar de kassa gaat. - Dit is heel handig wanneer u niet een heavy user van twitter bent (of denkt te gaan worden) en alleen maar af en toe een tweet-vertaling voor een promotie-actie of nieuwsberichtje nodig heeft. Een werkelijk gunstige manier om doeltreffend en eigentijds reclame te maken!

Bij de bundels, die nog voordeligere tarieven bieden, gaat het elk - zoals bij de enkele tweetvertalingen - om een éénmalige boeking van uw kant. U zit dus aan niks vast. De vertaalservice voor de tweets uit de bundels is vanaf het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben 12 maanden lang geldig.

Heeft u naar afloop weer kwaliteitsvertalingen van uw tweets nodig, kunt u weer opnieuw beslissen welke betaalwijze u wilt - of per enkele tweet of per bundel. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het ons dit te laten weten en dan gaan wij graag weer verder voor u aan de slag.

De manier van afrekening hangt dus af van wat u kiest. Er zijn verschillende mogelijkheden. - Kijkt u maar:

             Aantal benodigde tweets

Bundel

Aantal tweets/bundel

Prijs/bundel

Prijs/tweet

1 t/m 20

geen

n.v.t.

n.v.t.

2,45 € (buiten bundel)

21 t/m 50

Fifty

50 tweets

74,- €

1,48 € (binnen bundel)

51 t/m 80

Eighty

80 tweets

94,40 €

1,18 € (binnen bundel)

81 t/m 100

Hundred

100 tweets

108,- €

1,08 € (binnen bundel)

Deze prijzen zijn excl. BTW.