Diensten · Multilingual Facebook Service

In uw online communicatie gaat u graag met uw tijd mee om verschillende doelgroepen te kunnen bereiken.

Naast Twitter biedt daarom ook Facebook een ideale uitvalsbasis om uw onderneming voor het voetlicht te brengen en uw diensten en producten tegelijkertijd een moderne, eigentijdse uitstraling te geven.

Welke verschillende mogelijkheden Facebook bedrijven gratis biedt om reclame voor hun onderneming te maken, leest u goed uitgelegd op de site van Facebook. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van Facebook-elementen zoals bedrijfsnieuws-streams waar u ook acties kunt vermelden, en waar klanten follower van kunnen worden. Het voordeel is dan dat klanten regelmatig aan uw bedrijf worden herinnerd en op een gegeven moment weer bij u terugkomen.

Inmiddels is het bijna standaard dat elk bedrijf de consument en zakelijke relaties verschillende mogelijkheden biedt om aan informatie te komen en regelmatig nieuws te ontvangen. Dus niet alleen via de traditionele website maar ook via social media zoals Twitter en Facebook. Als u klanten uit andere landen aan wilt trekken en hiermee nog niet aan de slag bent, laat de kansen die u social media tegenwoordig bieden niet liggen!

Hierbij helpen we u graag en verzorgen al uw Facebook-meldingen door uw berichten naar het Duits of Engels te vertalen. U hoeft hen dan alleen nog op Facebook te plaatsen per 'copy en paste'. Het kan niet eenvoudiger!

De betaalwijze is makkelijk: Enkel of per bundel.

Buiten een bundel krijgt u een kwaliteitsvertaling van een enkele Facebook-melding al voor 4,95 € ex BTW. Het gaat daarbij om een éénmalige boeking voor de vertaling van één enkel Facebook-berichtje met geen verplichtingen verdere Facebook-meldingen te betalen. Eigenlijk net zo als of u in de supermarkt een enkel product koopt en naar de kassa gaat. - Dit is heel handig voor wanneer u niet elke tweede dag op Facebook actief wilt zijn en alleen maar af en toe een vertaling van een melding voor een Facebook-actie of Facebook-nieuwsberichtje nodig heeft. Gewoon goede promotie voor uw bedrijf, voordelig, met de tijd en voor een enorm groot publiek - niet alleen in Europa, maar in heel de wereld. Beter kan niet.

Bij de bundels, die nog voordeligere tarieven bieden, gaat het elk - zoals bij de enkele vertaling van een Facebook-melding - om een éénmalige boeking van uw kant. U zit dus aan niks vast. De vertaalservice voor de Facebook-meldingen uit de bundels is vanaf het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben 12 maanden lang geldig.

Heeft u naar afloop weer kwaliteitsvertalingen van uw Facebook-berichten nodig, kunt u weer opnieuw beslissen welke betaalwijze u wilt - of per enkele message of per bundel. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het ons dit te laten weten en dan gaan wij graag weer verder voor u aan de slag.

Daarom hangt de manier van afrekening af van uw keuze. Of per enkele Facebook-melding of per bundel. Er zijn verschillende mogelijkheden.

             Aantal benodigde FBM*

Bundel

Aantal FBM*/bundel

Prijs/bundel

Prijs/FBM*

1 t/m 20

geen

n.v.t.

n.v.t.

4,95 € (buiten bundel)

21 t/m 50

Fifty

50 FBM*

149,- €

2,98 € (binnen bundel)

51 t/m 80

Eighty

80 FBM*

190,40 €

2,38 € (binnen bundel)

81 t/m 100

Hundred

100 FBM*

235,- €

2,35 € (binnen bundel)

Deze prijzen zijn excl. BTW.   |   * FBM = Facebook-melding(en)