Diensten · Eindredactie en tekstcorrectie · voor bedrijven

U heeft met klanten in Europa of heel de wereld te maken en één van de volgende bekende 'bouwterreinen' is uw actuele klus? - Bijvoorbeeld de tekst voor ...

... de advertentie, blog, brochure, het bedrijfsblad, de naderende nieuwe E-mailmarketing actie, de folder, flyer, mailing, (nieuws)brief, het persbericht, verslag, de nieuwe SEO-webtekst, slogan, speech of de webteksten?

De Engelse, Franse of Duitse tekst moet straks af zijn voor de nieuwe sales lead campagne. U heeft wel al een stuk geschreven, maar bent onzeker. Is de tekst wel goed? Spreekt hij de doelgroep ook daadwerkelijk aan zoals verhoopt? Misschien heeft u de tekst inmiddels ook te vaak herlezen en heeft u het ombestemde gevoel door het bos de bomen niet meer te zien. U bent er gewoon eventjes een beetje 'klaar' mee.

Heel begrijpelijk.

Daarom is het nu de moeite waard om iemand 'van buiten' op uw teksten te zetten. Met een verse blik kijken wij naar uw teksten. Onduidelijkheden voor de buitenstaander worden geïdentificeerd en in overleg met u eruitgehaald. Foutloze en heldere formuleringen geven uw tekst overtuigingskracht en uitstraling. Het door uw beoogde resultaat wordt daardoor uitstekend ondersteunt. Stijl, spelling, kop, intro, opbouw en alinea's krijgen de nodige facelift en correctie. Voor een smetteloze indruk lopen wij graag alle soorten tekst na voor de welbekende puntjes op de i.
In het Engels, Frans en Duits.

flowlingo wil u met zijn expertise graag een handje helpen. Wij zijn uw flexibele externe medewerkers, die u helpen leesbare teksten in de vreemde taal te creëren waarvan de inhoud beklijft, die indruk maken en waarmee u daadwerkelijk resultaat kunt boeken. Er zijn tal van mogelijkheden waarop flowlingo u hierin van dienst kan zijn.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.


flowlingo. Your story is our business.