Diensten · Eindredactie en tekstcorrectie

Wat u wilt melden krijgt u niet goed op papier? U bent aan het piekeren, of uw tekst wel goed (te begrijpen) is en uw doelgroep aanspreekt? Wellicht heeft u ook het gevoel, dat u niet meer kritisch naar uw tekst kunt kijken. Een tekst schrijven in het Engels, Frans en Duits kan soms een echte klus zijn. Privé-teksten zeker, laat staan zakelijke.

Alles heel herkenbar?

Een eindredacteur van flowlingo inschakelen is dan zinvol. Met een verse blik van buiten kijken wij naar uw teksten. ‘Inhoudelijke vraagtekens’ voor de lezer halen we in overleg met u eruit. Uw tekst wordt gecontroleerd op stijl en spelling in de vreemde taal, krijgt een goede kop, een pakkend intro, een logische opbouw en heldere alinea’s. In het Engels, Frans en Duits.

flowlingo wil u met zijn expertise graag een handje helpen met eindredactie en tekstcorrectie voor bedrijven, voor de horeca, voor uitgeverijen en particulieren.

De oplossing voor uw probleem is only-one-click-away! Voor meer informatie kies de bovenstaande link die u betreft. Klik op offerte voor een gratis en geheel vrijblijvend aanbod.


flowlingo. Gewoon altijd een goed verhaal. – Yours.