Diensten · (Bij)lessen op maat · voor volwassenenonderwijs

Daar bent u er weer! Nooit verwacht! Maar het is wél waar...

U zit weer op het schoolbankje. Als student(e) in een dagonderwijs of een avondschool. Voor goede redenen wilt u uw eindexamen halen. Voor uw toekomst. Om verder vooruit te kunnen gaan. Na uw ervaringen in het beroepsleven / de beroepswereld had u uzelf nieuwe professionele doelstellingen gezet / doelen gezet en beseft dat ervoor wél een goed schooldiploma nodig is. Juist daarom bent u zeer gemotiveerd om uw schoolopleiding met succes af te ronden / af te sluiten. Meer dan begrijpelijk!

Voor deze redenen staan wij van flowlingo als één man achter al uw plannen.

In uw vakkenprofiel duikt ook Duits, Engels of Frans op en voor goede cijfers is vanzelfsprekend een zo goed mogelijke (vloeiende) beheersing in woord en geschrift van één of merdere van deze talen noodzakelijk. Helaas zijn talen en jij – net als vroeger – nog steeds de beste vrienden niet...! Maar u heeft er eens heel grondig over nagedacht en wilt nu echt niets meer aan het toeval overlaten. Daarom bent u ook van mening dat het nu gewoon écht eens hoog tijd is voor een goed investment in uzelf! Namelijk voor fatsoenlijke intensieve bijlessen door een moedertaalspreker of near-natives.

Lezen, spreken, luisteren, schrijven – het zijn de uiteenlopenste taalvaardigheden die wij van flowlingo samen met u kunnen trainen. Wij doen dit voor aantrekkelijke tarieven in intensieve één-op-één bijlessen, die juist daarom zo veel opleveren: U bent dan de enige “in de klas” en moet voor 100% aan de slag. Wat op zijn beurt / wederom wél weer een groot rendement voor u oplevert / betekent! Juist wat u wilt, dus.

De prijzen voor bijlessen op maat voor studenten volwassenenonderwijs zijn trouwens echt betaalbaar, gezien de kwaliteit en de voordelen die we dankzij onze native-speakers of near-natives u in vergelijk met anderen kunnen bieden.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! flowlingo belt of schrijft z. s. m. terug!