Diensten · (Bij)lessen op maat · voor scholieren

Alleen leerlingen vanaf 16 t/m 18 jaar. Zowel enkelingen als tweetallen.

Je bent nu in de bovenbouw belandt en zo langzamerhand voel je: de pret is nu straks écht voorbij. Het aanwaaiende eindexamen zit je met iedere dag [(on)bewust] stuk voor stuk meer in je gedachten / nek. Wiskunde, scheikunde, sport? Echt geen probleem! Maar de taaaalen... (Wat een ramp! Eigenlijk altijd geweest, en dus ook nooit echt leuk.) Maar ja, je weet je moet er helaas wel mee over. Herken je dit probleem?...

Moet je door een mondeling? Staat misschien een taaldorp op de agenda? Of is het jouw eindexamen mondeling in Duits, Frans of Engels? – Wat het ook is: Geen paniek!! Wij van flowlingo hebben met onze speciaal daarop uitgerichte / uitgewerkte één-op-één intensief-lessen ook al anderen succesvol door hun eindexamen heen geholpen. Maar toveren kunnen natuurlijk ook wij niet! Daarom is het voor jouw succes wél goed als je je enigzins op tijd bij ons meld. Kun je echt nauwelijks spreken, en snap je ook anders echt niet veel van de taal (denk aan woordenschat, grammatica, etc.), dan reken erop dat we minstens ongeveer drie tot zes maanden de tijd nodig hebben om je vaardigheden enigzins op peil te brengen. In die tijd zouden we elkaar dan zo vaak mogelijk moeten zien, soms ook in het weekend als het een keer moet niet anders kan. (Dit is echter meestal alleen in de slotfase het geval, als er straks iets belangrijks voor de deur staat.) – Maar jouw mondelinge taalvaardigheden zijn misschien minder jouw probleem dan het schrijftelijke of het begrijpend lezen in de andere taal? Ook dáárvoor kun je natuurlijk bij flowlingo veilig / goed / uitstekend terecht! De prijzen voor bijlessen op maat voor scholieren zijn trouwens echt betaalbaar, gezien de kwaliteit en de voordelen die we dankzij onze native-speakers of near-natives jou in vergelijk met anderen kunnen bieden. (En ja, natuurlijk kunnen we ook Nederlands! ;-) Met ons zijn jouw taalproblemen echt heel snel Schnee von gestern!

Nu hoef je alleen nog contact met ons op te nemen, of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! Zoals je weet: vragen kost niks! Niet bij ons en zeker ook niet bij je ouders! Spreek dus ook gerust met hen! Wij van flowlingo horen dan graag van jullie terug! :-)