Diensten · (Bij)lessen op maat · Fit voor de horeca!

Jouw maatjes hebben een leuk bijbaantje in de horeca. Bijvoorbeeld in een strandtent of in een restaurant midden in de stad waar ze, naast Nederlanders, regelmatig ook toeristen uit Europa en andere landen / aus aller Herren Länder tegenkomen. Sinds de dag dat ze begonnen zijn vertellen ze er op school altijd veel interessants over. Jij hebt er dus oog erg zin in, maar vreest / denkt dat je Duits, Frans of Engels ervoor (nog) niet goed genoeg is? Nou, geen zorgen! Want dát kan echt héél snel veranderen! En dan kun je straks wél meedoen! – Hoe dat gaat? Makkelijk! ð Neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op en dan schrijven of bellen wij je terug. Wij zijn een jong team en kijken dan graag samen met jou naar wat je precies moet weten en kunnen. De belangrijkste horeca-situaties in het Engels, Frans of Duits leren te “overleven” is echt zó gepiept! Beloofd! :-) Beschouw het als een soort bijles, maar dan met fun-karakter: Nadat we eerst jouw basisgrammatica enigzins op peil hebben (gebracht) en jouw horeca-woordenschat opgebouwd is, gaan we heel konkreet kleine behulpzame rollenspelletjes [na / volgens de schema: bediende (jij) – gast (wij)] met je doen. Dat lijkt misschien een beetje schoolachtig, maar het levert ook écht veel op! Omdat jezelf mondeling veel aan de slag moet. Juist, wat je voor je job-to-be nodig hebt! Dit alles doe je uiteraard met native-speakers of near-natives, die dus ook aan je uitspraak en verstaanbaarheid kunnen schroeven! Met een duidelijk voelbaar (en hoorbaar!) resultaat!

Dus schrijf ons gewoon via contact, of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! Zoals je weet: vragen kost niks! Niet bij ons en zeker ook niet bij je ouders! Spreek dus ook met hen! Wij van flowlingo horen dan graag van jullie terug! :-)

- Uiteraard geldt dit niet alleen voor scholieren die in de horeca willen werken. Ook als u niet meer op school zit en alsnog (taal)fit wilt worden in het Engels, Frans of Duits voor alledaagse horeca-situaties kunt u bij ons voor een bijscholing terecht.